Guld till mig – silver till dem!

Tja!

Skotthålet är med! ☺️ Har precis kommit hem efter en två-timmars promenad runt Kungsholmen.

Vackert och skönt! Fan, jag tror att jag är på väg att landa i det här nu alltså. Tankarna snurrar ju såklart fortfarande, men de suger inte musten ur mig längre och jag kan sortera dem och se klart på allt. Yeay. Vilken jävla pers!

Jag läser den här nu. Om my va glad jag är att jag lånade den. Som att läsa utdrag ur mitt egna liv. Höra någon annan berätta om mina tankar och känslor. Såå häftigt!

Jag ska plöja de här tre också i helgen.

Precis som pappa sa, så är det grymt att läsa på så man fattar vad allt handlar om.

Dock var jag inte så mottaglig för det när han sa det, samma dag som jag fick ”domen”. ☺️

Jag har fått så fina och peppande text och meddelanden från mina vänner.

Att få höra sånt här får mig hjärta att svämma över av kärlek!

Från nya vänner, gamla vänner, ”tjenis”-vänner.

Vartenda ord går rakt in i hjärtat och lyfter mig i allt det här. TACK! ❤️❤️

Jag vill inte att det här ska bli en ”ångestblogg” nu med deppiga inlägg om hur kasst det är med mig, men jag bloggar ju om mitt liv och det här hände så då skriver jag om det.

Samtidigt GLÄDS jag tex av det här som hände tidigare idag.

Tjohooo! Satt som på nålar hela loppet. Grymma brudar som plockade hem ett silver! Heja!

Har tittat oerhört mycket på OS. Tv:n står på i princip dygnet runt. Jag har nog aldrig tittat så här mycket på OS tror jag. Sist var väl OS i Calgary 1988. Ha ha. Då var jag tio bast och kollade med pappa.

Ja men ni hör ju, jag är tillbaka. Inte alls så deppig längre. Hurra. Heja mig. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>