Kaos

God morgon fina ni. Hoppas ni mår bra och kunnat kicka igång den här torsdagen på bästa sätt.

Precis som mina kläder så är mina känslor ett enda mischmasch. Jag har sovit i natt, men oroligt och med mycket drömmar. Igår tog jag milda ångestdämpande för att ”slippa” känna, men det är en av de saker vi pratat mycket om hos psykologen, att jag är rädd för mina känslor och ”stänger av” när något är jobbigt eller svårt, så idag ska jag försöka att låta känslorna komma när de kommer.

Jag vaknade tidigt, före sju så jag tände ljus och satte mig framför OS.

Nu har jag precis ätit frukost. Åt ingen middag igår så jag var hungrig som en varg idag.

Avokado och keso. Det är något med den blandningen som är magisk.

Träna, tvätta och skriva ska jag göra idag. Jag skriver alltid när jag mår dåligt. Det är ett sätt för mig att bearbeta och hantera jobbiga saker och det har jag gjort ända sen jag var liten. Sällan eller aldrig läser jag det jag skriver eftersom det mer handlar om att skriva än vad jag skriver.

Jag har nåt vidrigt att berätta, men jag vill inte att ni ska kräkas upp frullen så det tar vi senare idag.

Höres! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>