Typ det bästa som hänt mig. Och ÄNNU lite bättre nu.

// Det här inlägget är ett annonssamarbete med Mat.se och innehåller adlinks. //

Fick precis en leverans från Mat.se.

Bästa som hänt mig. Så skönt att slippa handla i omgångar eftersom jag inte har nån bil längre, eller släpa tunga kassar med min ena arm.

Jag använder appen och det är hur enkelt som helst. Var jag än är kan jag sätta mig och klicka hem det jag behöver, sen väljer jag en leveranstid och så betalar jag. Klart!

Man kan spara sina ordrar och göra listor av dem så kan man bara kopiera dem nästa gång man handlar.

När man väljer leveranstid väljer man först om man vill ha leveransen på för- eller eftermiddag, sen mellan vilka klockslag. På leveransdagens morgon får man ett sms och ett mail med en mer exakt leveranstid.

De levererar alla vardagar 14-22, tisdag-fredag även 7-12. Vill man ha leveransen samma dag måste man beställa före kl 12.59. All information kring leveranser hittar ni på hemsidan.

De har ett stort utbud av varor från välkända märken.

Jag har använt Mat.se sen jag bodde i Göteborg så alltså sen 2015 och jag handlar aldrig i butik längre. Det gör att jag inte köper så mycket onödigt som man blir sugen på i stunden.

Det är ingen bindningstid och alltid fri frakt på beställningar över 700kr.

Och idag. Jag som trodde att farmor skulle vara den enda som uppvaktade mig.

Fel! Fick en fantastisk ros av budkillen som kom med varorna. Heja Mat.se!

Ha men ni hör ju. Det är ingenting att vänta på! Ladda ner appen och klicka HÄR för att skapa ett konto, sen är det bara att sätta igång och handla!

// Det här inlägget är ett annonssamarbete med Mat.se och innehåller adlinks. //

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>