Mycket av allt.

Usch vilken kväll jag har haft. En riktig gråtfest. Pratade med pappa och han var ändå positiv och jag vet ju att han har rätt, men det är så jävla mycket känslor som kommer upp.

Jag är en stark person och om jag bestämmer mig för att göra något, då blir det så. Därför har jag bestämt att jag ska vända all den här negativa energin till nånting positivt. Jag ska fortsätta jobba på att den här bloggen ska växa, jag ska se till att jag får det där jobbet jag vill ha, jag ska skapa mig de bästa förutsättningarna för det som komma skall och jag ska fortsätta min träning som jag gör nu eftersom det hjälper mig att må bra. Bland annat.

Jag kommer att tillåta mig att vara lite nere ett tag. Det är faktiskt ok efter en sån här grej, men jag ska inte låta det bli nattsvart, om det ens går med mina tabletter.

Känslan som kom över mig idag påminde väldigt mycket om sorgen när mamma dog. Bottenlös och ohämmad. Det kändes som att jag föll och aldrig skulle landa.

Egentligen tror jag inte att det var själva beskedet utan tankarna som kom upp i huvudet. Jag tänkte på vad andra ska säga, vad min syrra kommer att säga (hon är hård och dömer och har väldigt långt till sina känslor) och på vad som kommer att hända nu.

Jag är ju den jag är, så det kommer väl inte att förändras, men mitt sätt att tänka förändras nog nu när jag är medveten om det här och så ska jag verkligen försöka utnyttja det på bästa sätt.

Tagit dubbla tabletter för att kunna sova inatt.

Försöker samla alla tankar och skriver ner dem när de kommer, postar så fort jag är redo.

TACK för att ni hänger här med mig! Blir verkligen såå glad av att se statistiken. ❤️❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>