Alla Hjärtans Dag. Ensam.

Det var ju tur att jag bestämde mig för att gå och lägga mig igår istället för att sitta uppe och vänta på det alpina.

Framflyttat till fredag tydligen. Yeay.

Alla hjärtans dag idag. Vet inte om jag ens orkar bry mig om det. Jag säger till de jag älskar att jag gör det varje gång jag pratar med dem, så det känns fånigt att ringa/texta idag och säga det bara för att.

Får jag nån ”uppvaktning” idag kommer det vara farmor. Hon brukar texta eller skicka nåt på messenger, annars lär det vara stendött. Don’t care.

Senaste gången jag firade var för två år sen.

Jag och mitt ex var i Thailand. Och är det nånstans de kan få till romantiken så är det ju där.

Vi checkade in i en Private Villa och hade det magiskt. ❤️

Syrran och familjen var där samtidigt, så jag fick vara nära alla de jag älskade.

Syrran och jag. Skulle kunna vara en bild på mamma och jag. Kopior är de.

Psykologen idag. Passar mig utmärkt för jag har gått och funderat på en massa saker som jag ska ta upp med honom.

Sen måste jag försöka jobba lite. Har varit väldigt lat och oproduktiv de senaste dagarna och det känns inte bra. Pengar ut, men inget in och det är ju sällan en bra kombo.

Slutsnusat. Tog sista prillan vid lunch igår och det är inga problem än så länge. Tomt och lite tråkigt, men inte svårt. Det handlar ju bara om att bestämma sig och sen stå fast vid det. Karaktär, helt enkelt. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>