Vad är det som händer?

Ja men det är som att jag håller på och boar eller nåt. Ni vet som man gör när man är gravid och gör sig redo för att barnet ska komma och man liksom fixar och donar hemma och gör det fint och hemtrevligt. Nu är jag inne på att byta soffa.

Jag har haft den här vita forever och det är helt obegripligt att jag ens har en vit soffa eftersom den aldrig är vit pga att jag spiller ganska mycket när jag äter, eller så ligger (??) jag ner och dricker kaffe, eller så hänger tjejerna här med kladdiga fingrar etc. Vem har ens en vit soffa? Nån som aldrig sitter i den, som inte lever utan har hemmet som en visningslokal, typ. Mitt senaste är tydligen att äta choklad i soffan och liksom tappa lite smulor här och där som man sen sätter sig på och smetar ut.

Jag har kollat runt lite, men vet inte riktigt vad jag vill ha för soffa förutom att den ska vara mindre än den här och inte vit. Jag vill inte ha den där ”divan”-delen för den är bara stor och konstig och eftersom det allt som oftast bara är jag som sitter/ligger i den behöver den inte vara så här stor.

Hittade den här. På Sweef.se.

Jag gillar modellen jättemycket, men färgen är jag osäker på, jag tror att jag vill ha en som är mörkare och inte i linne, men det är kanske standard på just den här modellen. Jag måste reka lite till innan jag slår till, men jag är ju en impulsiv person så ni ska se att en ny soffa är beställd inom de närmsta dagarna. :-)

Den gamla tänker jag kasta. Anlita nån firma som kommer och hämtar och gör sig av med den, var de nu gör det och så kan den nya bara levereras så är det klart sen.

Nästa grej är golven. Jag MÅSTE måla golven. Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag fixar om inte golven går i samma stil. Not to self, igen. Köp färg och måla.

Just det, speglarna också. Gick förbi en frisersalong häromdagen som hade en lapp på fönstret där det stod att de krängde speglar för typ en femhunka. Jag ska nog gå dit och ta en till, men huuur transporterar man en spegel? Beror ju på hur stor den är såklart, men spontant känns det ganska otympligt. Aja. Det löser sig.

Just precis nu är mitt största problem att jag vill se damernas alpina men första åket går 02.15 och andra 05.30. Ska jag dygna då eller hur tänker de?

Jag måste se Mikaela Shiffrer åka. Måste. Vara vaken till 02, kolla första åket, sova och sen gå upp 05.30. Ja, så får det bli. Eller ska jag spela in? Vi får se helt enkelt. Är ju noll trött just nu, så det kanske funkar. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>