Jag tror jag är kär!

// Inlägget innehåller annonslänkar från Åhléns //

En semelwrap med pappa på Sophiahemmet.

Åt min som lunch och det gick på kanske en minut och trettio sekunder, sen hade jag slukat den. MUMS!! Det var kö ut på gatan på Tösse. Fler än jag som ville ha semlor. Undrar hur många de säljer idag.

Älskade paps. Ser precis ut som farfar här. Ha ha.

Vidrigt väder ute idag. Så vidrigt att jag bestämde mig för att inte gå ut mer idag, alltså ingen träning.

Svängde förbi min doktor. Har ju känt att jag varit helt speedad av tabletterna så han ändrade lite i doseringen och förhoppningsvis får jag samma effekt, men mindre biverkningar.

Och kan vi snacka lite om honom. Jag är typ kär. Han är så jävla bra, och trevlig och kunnig och SNYGG och idag tror jag faktiskt att han flirtade med mig. Jo men faktiskt. Fast ändå vet jag ju hur trevlig han är, så det kan ju vara bara hans vanliga sätt, men vi snackade liksom lite mer ”privat” nu än vad vi brukar. Han berättade saker om sig själv på ett sätt som jag tänker att han inte gör med andra. Jag skulle inte tacka nej till honom. Ha ha. Han är tio p på alla plan.

Tyvärr finns det ju en gammal ”regel” som säger att man inte dejtar patienter. Det är tabu och får inte hända, helt enkelt. Men skulle han visa intresse så skulle jag skita i det. Jag får väl byta doktor i så fal. Hehe.

Mellan arton och tjugotvå kommer en leverans av en hylla som ska sitta här.

I mitt kontor. Det är den där hyllan jag beställde från Åhléns. (adlink)

Det kommer bli så bra! (Hoppas jag. ☺️)

De här stackarna hade jag glömt bort. De stod och vissnade och såg väldigt ledsna ut, så jag gjorde nya snittytor och bytte vas och vatten.

Vi får se hur de klarar sig. Blommor är inte min grej. Köpte faktiskt plastblommor till sovrummet idag.

Ser kanske lite plastiga ut, men de funkar alldeles utmärkt!

Nu måste jag kasta i mig några rutor choklad. Cleaneating, förstås. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>