Vilken kväll!

Vi var på Pinchos igår.

Herregud vilket ställe! Jag har varit på Pinchos i Göteborg, men det är inte ens i närheten av lika bra.

Inredningen, maten, detaljerna.

Det enda som var lite trist var faktiskt servicen. Nu är nog både Toby och jag väldigt picky när det kommer till det, men eftersom man ju både beställer via en app och får hämta mat och dryck själv, så tycker man ju att servitriserna inte borde vara direkt överhopade av jobb, men det var de tydligen för vi fick hämta dem varje gång vi ville något.

Men jag tycker ändå att det var grymt. Stämningen gjorde att det man fick en bra känsla ändå.

Och som jag åt! Och drack. Först en balja med vit sangria.

Och sen tre flaskor (!!) rött. Ha ha.

Inte konstigt att jag känner mig lite svajig idag.

Vi filmade lite igår. Toby tyckte att jag skulle börja Vlogga. Haha, som att jag inte har tillräckligt svårt att hitta innehåll till bloggen. Jag ska titta på det och kanske bjuckar jag på det här. ☺️

Så här ser jag ut idag. En slagen hjälte. Ligger på soffan med en kaffe och tittar på Bron. Verkar som att det är sista avsnittet?

Det blir nog inte många knop idag. Träna är ju inte att tänka på och dessutom hände något med mitt knä som jag haft lite ont i ett tag. Det kändes som att sen sena gick av och nu kan jag inte räta ut benet när jag belastar det. Fan. Får dra till pappa imorgon om det inte blivit bättre så får han titta på det.

Hörs om en stund. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>