Problem där nere.

Ooups. Nu kom precis min granne som bur under mig och ringde på och bad mig vara lite tystare när jag kommer hem sent. Ha ha ha ha! Det kommer inte att hända, för kommer jag hem sent så är jag troligtvis packad och då kommer jag inte att tänka på att smyga. Sorry neighbor! ☺️

Ser ni blicken. Hehe. Precis innan vi skulle gå hem. Vi stängde stället, såklart.

Nu till något helt annat. Jag kom på häromdagen att vi ska införa en ny högtid i vår familj. Thanksgiving. Ja alltså att vi ska börja fira den. För att få ännu en anledning att samlas allihopa. Vi gör det så sällan. Förr firade vi alltid påsken väldigt stort, men det tycks vi ha slutat med.

Tänk, med kalkon och allt. Och så säger vi något vi är tacksamma över.

Det är ju faktiskt något väldigt fint. Och att samla alla sina nära och kära och spendera en kväll tillsammans.

Annars händer det inte mycket här. Korvstråganoffen blev katastrof. Smaklös och tråkig. Åt bara för att jag var hungrig, men inte så mycket så nu är jag hungrig igen. En kopp soppa kanske. Knät känns bättre så imorgon ska jag träna igen.

Imorgon måste jag också ringa skatteverket. Det här med att starta företag alltså. Det är en djungel med allt man ska tänka på, men jag försöker läsa på så mycket jag kan och vill lära mig allt. Men det är bättre att ringa och prata med en person istället för att sitta och knappra på datorn.

Kalkonbilderna är lånade från Google.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>