Kan inte hålla fingrarna i styr!

Varning för snuskiga bilder!

Det ser ut som en sjukstuga här.

Även fast jag inte är sjuk. Inte ens bakis längre. Svepte ett glas Resorb och ett med Acetylsalicylsyra och koffein-brus. Bästa receptet mot bakfylla.

Kollar på dr Phil och äter skit. Och nä, jag har inte slutat snusa än. Jag snusade upp de där två dosorna jag hade och de tog slut i lördags, men jag var ju tvungen att köpa nytt igår eftersom jag skulle dricka vin och det går inte att göra utan snus, eller det gör det ju visst, men inte såhär kort efter att jag slutat.

Hade storslagna planer för idag, men skjuter upp det till imorgon. Absolut inget kommer nog TT hända här.

Ok. Ni vet att jag berättade att jag har ett hemskt tix för mig – jag rycker ögonfransar. Ja fransar. Ett och ett med fingrarna eller med pincett. Det är så sjukt jag vet men jag kan inte sluta. Jag gör det oftast när jag ligger i soffan och jag hatar det eftersom det inte set klokt ut.

Nu har jag återigen bestämt mig för att sluta, men mina händer tycks inte kunna vara stilla, så nu har jag börjat klösa på fötterna istället.

Äh men det är så äckligt och stört så jag vet inte vad. Och ont gör det också. Ni ser ju, stora sjok river jag av.

Vem är jag som håller på så här?!!

Här blöder jag till och med. Kanske ska börja virka eller nåt för att hålla händerna sysselsatta. Ha ha.

Nu ska jag nog svänga ihop en korvstroganoff. Typ godaste jag vet! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>