Övervakad, på ett bra sätt

Promenerade Upplandsgatan upp tills jag kom till ett café. Det första som dök upp var Caffé del Doge.

Tog en kopp amercano och lyssnade på podd och läste bloggar.

Mysigt att sitta på café ensam.

För några år sen skulle det ha varit helt otänkbart för mig. Skulle aldrig fallit mig in att fika eller äta lunch själv. Nu tycker jag det är fantastiskt. Härligt ställe f.ö. Kändes väldigt mycket som ett ”stammishak” för han som jobbade där hälsade på alla med förnamn. ”Tjena Robban! typ. Sånt gillar jag. Och att det inte var så stylish utan lite mer hullerombuller. Saknar att ha ett stamställe. Jag och mitt ex hade ett på torget nedanför hans lägenhet och vi var typ där varje dag.

Gick in i Verisure-appen och testade funktionen ”ta en bild”.

Så sjukt att man kan fota av hemmet. Ha ha. Det funkar dock bara om larmet är larmat utifrån så man får väl hoppas att detta gäller hackers också, för då kan de ju inte kika när man är hemma. Se dock att det finns en död vinkel där man inte syns. Min nya favoritplats i soffan. ☺️

Nu, terapi!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>