Fjorton år ändå.

Jag måste börja titta på och läsa nyheter igen. Det har varit sjukt skönt att slippa allt elände, men jag känner mig som en korkad bimbo när jag inte hänger med i det folk snackar om. Pratade med pappa nyss och han sa nåt som jag vanligtvis snabbt skulle ha fattat och kunnat svara på, men nu satt jag helt tyst, god dag yxskaft. Fattade ingenting. Hemskt.

Förut har jag alltid sett till att vara up to date och i alla fall läst rubrikerna så att jag kan prata med patienter eller passagerare, hänga med i snacket i ”fikarummet” eller när man ligger på stopp nånstans ute i världen. Ha koll på aktuella händelser, helt enkelt men nu har jag lika lite koll som Märta och Agnes. De vet säkert mer än mig eftersom de går i plugget.

Känner mig faktiskt lite nedstämd nu. Vet inte varför, men har en känsla av meningslöshet på nåt vis. Tom, liksom. Tror jag ska knäppa av tvn, lägga mig i sängen och lyssna på bok.

S jobbar. Ja, han jobbar jämt. Han äger och driver en krog och det innebär en hel del arbete minst sagt. Man får vara glad att man får se honom överhuvudtaget. ☺️ Vi firar fö 14 år i år. 14! Ja alltså vi har ju inte varit ihop hela tiden, men det är fjorton år sen vi träffades försa gången. Galet. Var tog de åren vägen liksom. Han raggade upp mig i den baren jobbade i då. När jag skulle betala sa han, ”Jag känner igen dig, har inte vi träffats förut.?” Ha ha. Klassiker. Han fick mitt nummer och sen bjöd han ut mig på dejt. ❤️

Ligger i ”Döda vinkeln” och gömmer mig. Ser att jag har en rynka mellan ögonbrynen. Inte bra. Hade för en gång skull saker jag ville se på tv, men orkar inte.

Nu går jag och lägger mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>