Early start

Uppe med tuppen. Sällan eller aldrig går jag upp före nollåtta så när klockan ringde tog det ett tag att fatta vad det var som hände.

Tandläkaren idag. Hade tänkt promenera ner, men det blev lite tight med tiden så jag fick ta bussen. Får gå hem istället.

Har en tid hos psykologen elva så det är ingen idé att gå hem emellan, så jag tänkte att jag sätter mig på nåt café och hänger. Tandläkaren och psykologen ligger nära varandra så det är perfekt.

Det var två veckor sen jag var hos psykologen sist, går annars en gång i veckan och på nåt sätt känns det, som att jag har en massa saker inom mig som måste få ventileras. Har mått rätt bra nu ett tag, kan bara minnas att jag dippade lite i måndags var det va, men annars helt ok. Igår hade jag trots den dåliga starten en riktigt ok dag.

Ser jag ljuset i tunneln månne. Är dagarna med de djupaste hålen borta. Vore fantastiskt i så fall. Terapi och tabletter har fått mig på benen igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>