Inlåst

Då var det klart! Larmat och låst. Så otroligt skönt.

Det borrades och bankades på alla möjliga ställen. Kamera, brandvarnare, högtalare, knappsats, huvudenhet och gud vet vad. Men nu är mitt hem som Fort Knox.

Det där med kamera i hallen var tydlig fel. Den sitter i vardagsrummet ovanför soffan så nu kan ”storebror” se allt jag gör. 😉

Han testade larmet och herregud vilket liv. Ha ha! Har en brandvarnare i alla rum nu, ink sovrummet som både pratar och tjuter. Som tur är går inte larmet ovanför huvudet om nån bryter på dörren, då hade jag nog kastat mig ut genom fönstret för att jag skulle bli så rädd.

Kul ändå att han ville sätta en klisterlapp på balkongen som varnade om att jag har larm. Ha ha ha ha. Jag bor sex trappor upp. Jag sa att om nån lyckades ta sig upp till balkongen genom nån slags fasadklättring så är hen värd det hen eventuellt vill ha härifrån. Ta rubbet!

Den här dan har gått rekordsnabbt. Tycker inte att jag hunnit med nåt alls. Imorgon ska jag till tandläkaren igen. Det ska gjutas en form för implantatet som jag ska få. Spännande.

Tittar på Dr Phil. Är det skämskudde på det? Jag tittar på det nästan varje dag. Det är nån slags hatkärlek, så välidigt USA och kul att se alla knäppisar, samtidigt som det är sorgligt.

Nu ska jag duscha, diska och gosa. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>