Fan

Morning.

Fick ett mail nyss med ett tråkigt besked. Hade så höga förväntningar och förhoppningar så det blev som att sticka hål på en ballong. All luft gick ur mig och jag vill bara krypa tillbaka under täcket och sova bort den här dagen.

Suck. Jag måste verkligen lära mig att allt inte är av eller på. Inte grotta ner mig vid minsta motgång. Men det är sån jag är som person. All in oavsett om det går upp eller ner. Min psykolog säger att jag inte har något mellanläge utan att jag i alla lägen är svart eller vit och det stämmer verkligen. Jag har så oerhört svårt för att ”bara tycka mer eller mindre om” nån tex. Antingen hatar jag eller så älskar jag. Och blir jag sårad, då är det tack och goodbye direkt utan nån möjlighet till förlåtelse. Ett ganska oskönt personlighetsdrag men det ligger så djupt rotat i mig så det är svårt att bryta. Nåt vi jobbar mycket med hos psykologen.

Ja ja. Kan ju testa att bryta mönstret idag och inte dra täcket över huvudet utan göra det jag planerat idag ändå, för att se vad som händer menar jag. Värre saker har ju hänt och för att använda en gammal klyscha, inget ont som inte har något gott med sig. ☺️

Nånstans inne i maggropen har jag ändå en väldigt bra känsla, som att något ”stort” är på gång och att om jag bara lyssnar tillräckligt mycket och följer den känslan så kommer allt att ordna sig.

Man får glädjas åt det lilla så länge, som att det ligger snö på marken tex. Pyttelite, men ändå. Tillräckligt för att det ändå ska kännas lite ljusare.

Ok. Nu kickar jag igång dagen och gör det bästa av den. Hörs om en stund!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>