En present full av kärlek

Hemma igen efter en tur på stan. Det här med att jag inte skulle shoppa nåt mer… Well, det gick sådär. Behövde en ny förstoringsspegel eftersom jag krossade min andra och gick därför in på KICKS. Ja men det kliar liksom i fingrarna och jag kan helt enkelt inte låta bli.

Köpte en ny ögonbrynspenna från Estée Lauder. Har tidigare använt svart skugga, men tycker att det blir lite ”hårt” så jag ville ha nåt annat.

Den här hade en penna i ena änden, en skugga i mitten och så en borste på andra sidan. Testade den i butiken (en mua gjorde det) men jag får nog öva lite själv för att det ska bli ett bra resultat.

Fick en mascara på köpet.

Perfekt, för min gamla är snart slut. Hoppas den är bra. ☺️

Har precis ätt en otroligt god röd curry med kyckling och grönsaker.

Toppade med chèvre, vilket kanske egentligen inte passar ihop, men det är ju så gott.

Hämtat ännu ett paket. Den här gången var det från farmor. Hon blev så glad när jag hade satt upp den där lampan som suttit i vårt sommarhus, (som hon och farfar köpt nån gång på 70-talet skulle jag gissa)

så hon textade direkt och sa att hon hade virkade bordstabletter i samma färg som hon genast skulle skicka.

Ha ha! Alltså älskade farmor. ❤️ Jag kunde ju inte säga nej till dem. Oklart om eller när de kommer att användas. ☺️

Gammelmormor som virkat tydligen. Farmor är f.ö den enda som stavar mitt namn med H på slutet. Trots att jag inte är döpt så har hon alltid gjort det. Fint ändå.

Strax kommer larminstallatören. Tydligen ska det ta två och en halv timme (??!) att installera allt. Hur är det ens möjligt. Kanske på ett stort hus, men här? borde gå på en halvtimme tänker jag.

Behöver rodda om lite så att hen kommer åt överallt så det ska jag göra nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>