Snart är jag trygg!

Eftermiddagsfika/mellis.

En kopp te och keso med ett kokt ägg och avokado. Mums. Kan inte minnas när jag var så här hungrig. Jag har ju aldrig tränat på gym förut, så är inte riktigt van med förbränningen. Men det är härligt. ☺️

Köpt nya sängkläder som jag har tvättat och baddat i. Finns det nåt härligare. Nya krispiga lakan. Längtar till sängen nu.

Imorgon kommer de och installerar mitt larm. Äntligen! Kommer känna mig så säker här hemma. Dock har jag ju lite tvångstankar när det kommer till att övervakas, ni vet storebror ser dig, typ, så att ha en kamera i hallen kommer bli en utmaning.

Vem som helst kan ju hacka sig in i den där och glutta på mig när jag kutar runt naken. Hehe. Fast det är väldigt skönt att den finns, för OM det skulle komma in en ogärningsman så ser ju vaktbolaget det och kan hålla koll. Skönt också att man kan kommunicera med dem via en högtalare. Tydligen kan jag ligga gömd i en garderob och viska och de kommer ändå att höra mig. Hurra för Verisure säger jag.

Ska försöka mig på att göra egna bars ikväll. Jag är usel på allt som har med bakning att göra så det kan gå precis hursomhelst. Har googlat recept men det är just det som är mitt problem, läsa recept så vi för se hur det går. Vill ha nyttiga bars istället för såna man köper med en massa tillsatser. Wish me luck. Återkommer med resultatet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>