Feeling down.

Jepp. Popcorn.

Har haft en jävla huvudvärk idag som jag inte vet vad den beror på, så jag kände att jag var värd. Har för övrigt varit en skitdag. Känt mig ledsen och nedstämt. En svacka antar jag som alldeles säkert går över, men det är lika jobbigt för det. Resten av veckan är uppbokad så det var väl kanske bra att jag tog idag till att göra ingenting alls.

Det är mycket funderingar kring framtiden nu. Jag är inte typen som ororar mig, men undermedvetet kanske jag gör det eftersom jag sover dåligt, har ont i magen och nu huvudet.

Jag landar alltid på fötterna så egentligen behöver jag inte oroa mig för nåt. Det löser sig, på ett sätt eller annat och jag är säker på att det kommer bli fantastiskt, men innan man landat allt är det ju alltid en svajig period.

Sorry för trista inlägg de senaste dagarna. Jag ska försöka lägga ner lite mer energi på bloggen, jag hatar själv att läsa inlägg där jag märker att den som skriver inte är närvarande, så att säga så jag ska rycka upp mig. Imorgon blir det nya tag! ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>