När man ABSOLUT inte vill möta nån…

Iskall, krispig men otroligt härlig och skön promenad runt Kungsholmen.

Det var verkligen bitande kallt och jag hade för tunna vantar så jag frös om fingrarna, men annars var det riktigt härligt.

Det brukar vara massor av folk ute på söndagar, men idag var det rött glest. Kanske för att det är så kallt.

Jag försöker alltid att undvika att gå på samma sida som alla går, för att slippa stöta ihop med nån jag eventuellt känner (ja, folkskygg) och allt som oftast så lyckas jag med det. Dock ej idag. En gammal kompis från förr som jag inte sett på hundra år kom traskandes med tjej och barn. ”Hanna!” Ropade han när jag hade passerat. Inte läge att ducka då direkt.

Och man är ju inte direkt snygg när man är ute och traskar.

Dagens steg. Och eftersom jag gick dem i ganska rask takt, så tycker jag att det räcker med 10.000 idag. Börjat på en ny ljudbok så det får bli den och kaffe nu. Älskade söndag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>