Kärlek vid första ögonkastet!

Fick en sån där målarbok för vuxna av syrran i födelsedagspresent. När jag fick den blev jag helt besatt och satt i timmar och fyllde i.

Nu var det ett tag sen jag målade nåt, men så hittade jag den idag och började igen. Snacka om terapi. Ljudbok och den här, då är man hemma.

Har snackat i telefon med Toby i nästan tre timmar. Det är med honom och min kompis Mackan jag kan snacka så länge. Vi avhandlade allt mellan himmel och jord. Barn tex. Det är en stor fråga för oss båda. Han är 50 och gay och jag är 40 och singel. Inte direkt drömläge om man säger så. Så kom vi fram till att det kanske är försent och att vi skulle skaffa varsin hund istället. Ha ha, jag vet, jag gillar inte djur, men har alltid varit svag för dvärgpudlar.

Men hur söt?! Mötte en för kanske tjugo år sen på Stora Torg i Halmstad och den satte av i full galopp mot mig och hoppade upp i mitt knä och ville inte gå ner. Kärlek vid första ögonkastet! Ända sen dess har jag velat ha en. ☺️ När vi hade pratat en stund kom vi på att vi kanske vill hålla på och resa, eller flytta utomlands, eller sitta på Nosh and Chow och dricka vin och då kan ju inte hunden vara ensam, så vi la ner det. Nästa grej.

Ha ha. Akvarium. Perfekt! Fint, enkelt och trevligt. Dock sjukt dyrt om man ska ha ett fint med fina fiskar, snygga växter, pumpar, filter och allt vad det nu är. Så… vi får se vad det blir. Troligtvis inget alls om jag känner oss rätt. ☺️

Usch, jag ska upp tidigt imorgon och dra på ett möte som jag varken vill eller längre behöver. Det lät bra när jag bokade det och det låg långt fram i tiden, så jag tänkte att jag hade massor av tid att förbereda mig på. Well.. Har inte gjort ett smack. Har inte ens vågat öppna mailen för att se vad jag behöver göra/ha med mig. Så dåligt. Avskyr att komma oförberedd. Det känns så oprofessionellt och nonchalant mot de jag ska träffa. De tar sig tiden till att möta mig och så är jag så oengagerad. Nä, måste kanske ta och öppna det där mailet ändå.

Funderar på om jag ska krypa ner i sängen istället för att sitta här. Det är söndag och veckans bästa kväll så jag borde mysa ju, men nu ska jag för en gång skull upp tidigt imorgon så då är det väl lika bra och sova. En sömntablett, ett par avsnitt av en serie och sen god natt. Bra, så får det bli. Just det, mailet. Tar det nu. Hej.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>