Sömn, ingen sömn, dubbel dos och Dumbo.

Nu sover den här lilla smurfen och jag har plockat ordning och ska strax lägga mig på soffan och se en film.

Jag lät henne lyssna på den här boken igår innan hon skulle sova.

Magisk!! Hon har haft mardrömmar, sovit oroligt och varit lite ”rädd” på kvällarna ett tag, men både igår och idag slocknade hon som ett ljus efter typ 5-7min. BÄSTA om man har ungar som inte kan/vill sova. Den är lugn, mysig och får den som lyssnar att släppa alla andra tankar och bara slappna av och somna. Såg att det fanns om elefanter och nåt annat djur också.

Vem som vann Othello? Ha ha ha. Svart för svart. Vit för vit. ☺️

Soppa till middag. Jag åt kycklingsoppa, Märta tomat och så adderade hon makaroner i för att den skulle bli lite mer matig. Jag har fuskat litegrann de här dagarna, men inte några större mängder, så en rask promenad och ett par pass på gymet så är jag i fas igen.

Fick ett paket på posten igår.

Dock var de ganska stora så man ser lite rolig ut när man har dem på sig. Funkar under mössa kanske, men inte gärna på gymmet tror jag. Det blir lite Dumbo över en. ☺️ Sov noll timmar i natt trots sömntablett, så ikväll tar jag dubbel dos och hoppas på det bästa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>