Jag är nog ensam om att älska det.

God eftermiddag.

Nu är väskan packad och jag sitter och väntar på bussen. Moooot Sherwood skogen!

Var tvungen att testa skidbrallorna, det var ju ändå ett par år sen jag hade dem på mig sist, men de funkade.

Besök hos bästa tandläkaren.

Det är nåt med hela stället som man gillar. Det är litet, ombonat, personligt och mysigt. Tack Maggan för tipset! ❤️

Här njuter jag. Hehe. Som jag skrev tidigare, jag älskar verkligen att gå till tandläkaren. Är nog rätt ensam om det. ☺️ Har två tider bokade nu för nästa steg. Ska fixa en protes där de drog ut en tand i somras och anledningen till att det blir en protes istället för en stifttand som man borrar ner i tandköttet är helt enkelt pga den nervskada som jag fick i samband med rotfyllningen.

Lunchen idag blev en kycklingsoppa från Itrim. Jag får inte tugga på några timmar, så det passade perfekt. Riktigt god var den!

Kör mjukiskläder idag. Brallorna från förra veckan och en underbart mjuk polo från FEMME.

Har den i grått också.

Blir åksjuk av att åka och skriva samtidigt. Hörs senare!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>