Jag är lite speciell

En av mina godaste frukostar.

Ja alltså kaffe känns ju överkurs att skriva för det fattar ni ju, men kesoblandningen.

En klick keso, lagom mycket och ett löskokt ägg. Mojsa ihop så att det fortfarande kan anas att ett ägg är inblandat, alltså att det finns bitar kvar, krydda med Italiensk salladskrydda (obs endast SantaMaria) och strössla sen på vad som finns i skåpen för att piffa till det lite. Idag blev det gurka, körsbärstomater, typ fyra cashewnötter och lite kokoschips. Mums.

Tandläkaren idag. Ska sätta tillbaka den där lagningen som hade lossnat. Jag har alltid älskat att gå till tandläkaren. Tycker det är så skönt att ligga och blunda medan nån håller på och grejar i munnen så jag ser fram emot det. Jag ska ju göra lite större ingrepp längre fram vilket kommer innebära både många och långa sittningar. Längtat!

Gjorde misstaget att tvätta håret igår (ok, var tvungen) så nu måste jag platta det. Det är ju så väldigt jobbigt och något jag helst skulle slippa. Ja men det är klart att jag kan strunta i det, men hur ser jag ut då. Ha ha. Som Plupp.

Ville f.ö. ha just exakt den där färgen på håret när jag var yngre. Tyckte det var svinsnyggt. Hehe. Jag var lite speciell då. Eller det är jag kanske fortfarande. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>