Hade man inte ångest innan så….

Tog en lång promenad runt stan. Gick i lugnt tempo, mer strosade och det var sjukt skönt. Gjorde några ärenden och lyssnade på min bok.

Gillar inte riktigt att gå på större vägar eller genom folksamlingar sen det som hände i april, så jag håller mig på mindre vägar och bakgator. Stryker omkring som en snuskgubbe längs väggarna. Hehe.

Ibland måste man dock passera vissa stråk av ”oskyddad” väg men då ser jag till att gå mot trafiken så att jag har koll på om det kommer nån galning i en bil eller lastbil. Det är inte nyttigt att tänka så här, jag vet, men jag kan liksom inte låta bli.

Mer steg än vad jag fått ihop på länge kan jag säga, men långt ifrån vad som är rekommenderat antal steg/dag. Minst 10000 ska det väl vara tror jag. Aja. Jag har i alla fall varit ute.

Dagens mat. Samma som igår, en currygryta med kyckling, champinjoner och lök som jag mojsat ihop med matlagningsgrädde. Till det hyvlad zucchini istället för pasta och tre körsbärstomater. Gott och mättande.

Sminkade mig med vänster hand idag, där av de groteska ögonbrynen. Ha ha ha. Orkade inte göra om dem. Övar upp vänster hand igen nu inför operationen. Blev rätt duktig på att använda den efter förra gången och gör fortfarande väldigt mycket med den. Kan tex skriva väldigt bra med den nu. Grymt ju att vara dubbelhänt.

Ser ni vad jag ser… Om man inte hade ångest innan så skapar ju hundraåttiosex olästa textmeddelanden det. Jag avskyr att öppna dem. Samma med att lyssna av telefonsvararen, där jag f.ö. uppmanar till att man ska texta istället (ha ha) eftersom det också skapar en stress hos mig. Som att jag får en massa måsten på mig. Urk. Nästan lika vidrigt som att tvätta. Nästan.

Filar på mitt inlägg om mitt psykiska mående. Postar så snart jag är klar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>