Ett tredje världskrig?

Alltså jag såg en dokumentär på Natural Geographic om Nordkorea. Fy faan. Man har ju vetat att den där Kim Jung Un, Tung eller vad han nu heter är galen, men exakt HUR galen har faktiskt är, hade jag ingen aning om.

En amerikansk journalist hade fått möjlighet att följa med ett läkarteam som skulle dit och genomföra ögonoperationer eftersom en extremt stor del av nordkoreanerna, unga som gamla drabbas av starr till följd av undernäring vilket obehandlat leder till blindhet. Hon reste ”undercover” som läkarstudent och fick ta med sig en kameraman eftersom hon sa att hon behövde dokumentationen för hur operationerna gick till.

Man har ju hört att staten där kontrollerar tv, radio och att de inte har tillgång till internet. Deras telefoner går bara att använda inom Nordkorea och ALLA är som hypnotiserade när det kommer till Kim. Som en sekt. Journalisten hade möjlighet att hälsa på en ”vanlig” familj och de satt som robotar och pratade om hur bra Kim var, att de hade honom att tacka för allt. De hade inte en enda tavla eller nåt foto på väggarna utan bara bilder av Kim.

När patienterna som fått sina ögon opererade, omkring 1000 personer, fick sina bandage borttagna gick de fram till en tavla av Kim och tackade den store ledaren för att de fått synen tillbaka. (!!) Det var så sjukt att se!

De tror också att kriget mot USA fortfarande pågår trots att det varit slut sen 50-talet. Allt pga Kim låter dem tro det.

Det var fruktansvärt att se! Ett helt land som är totalt bortkopplade från resten av omvärlden.

Och så har vi mr Trump på andra sidan som sitter redo med fingret på knappen.

Fy faan. Katastrof om de skulle bestämma sig för att de fått nog av varandra på varsitt håll. Och för att göra hela den här galenskapen ännu värre så sitter mr Putin på sin kant och kan hitta på vilket jävelskap som helst.

Tre galningar på stora viktiga positioner med kontroll över både vapen och soldater som lyder deras minsta vink.

Nånstans har man ju (i alla fall jag) alltid haft i bakhuvudet att ett tredje världskrig är något man skulle vara med om under sin livstid, men att det kanske skulle ske när jag är riktigt gammal. Men efter att ha sett den där dokumentären känns det som att det kan hända när som helst. Man får hoppas att Sverige håller sig lika ”neutrala” som de gjort i tidigare krig.

Mvh Rädd.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>