Innan jag blev tant

Det fanns en tid när man ville ställa mig framför kameran. Ha ha. Lääängesen. Jag har flera kompisar som är fotografer så jag jobbade med dem när de hade uppdrag som jag gillade. Det här tex. Ett modereportage för nån tidning, minns inte vilken.

Min gamla header och min nya.

Gillar den nedersta av dessa två.

Och den här.

Ser nu att bildernas storlek inte ser ut som den brukar så vi får se om de kommer att synas.

Jag har jobbat lite som modell men jag har aldrig riktigt gillat det. Det är väldigt mycket väntan och det är jag inte så bra på. ☺️ Har även gått på catwalken en del och det tycker jag är sjukt kul! Vad som helst kan liksom hända då. Snubblar man så snubblar man. Inga raderade bilder eller retuch. What you see is what you get.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>