Aj aj ja.

Ska man vara fin får man lida pin, right.

Körde 45 minuter rask (nästan jogg) promenad på bandet. Sista fem var det bara pannben som gällde.

Jag fick så sjukt ont i huvudet. Som blixtrande knivar in bakom ögonen. Helvete. Men jag hade bestämt mig för 45 och då skulle jag genomföra 45. Sen körde jag tre maskiner för benen innan jag gav upp. Det får ju finnas gränser för hur mycket man plägar sig själv.

Nån snygging är man ju inte. ☺️

Och den här vinkeln. Blir det värre? Ha ha. Här ser ni också den osminkade sanningen. Anledningen till varför jag sällan eller aldrig syns på bild rakt framifrån. Eller utan smink. Min skönhetsfläck. Hate it.

Duschad och insmetad i en ansiktsmask. Har fått acne (?!!) så jag behöver köra en djuprengöring. Skulle vilja ha nån peeling också men har ingen bra. Kanske gör en egen och kör kaffesump med honung. Den är faktiskt riktigt skön. Och kaffe ska ju vara bra för huden sägs det. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>