Hjälp!

Jag vill ha en ny frisyr. Jag har haft långt hår så länge jag kan minnas och jag har det alltid i en tofs ganska lågt i nacken. Det funkar ju, men hur kul är det? Googlade Rihanna och hittade några frisyrer jag gillar.

Snyggt, enkelt men ändå stylish.

Det här är sjukt snyggt tycker jag, men vet inte hur mitt afro skulle funka. Jo jag rakpermanentar men jag tror ändå att mitt hår skulle bli lite för stort.

Och så den här. Hur snyggt?! Så jävla cool. Dessvärre har jag ingen bra frisör. Den jag brukar gå till är bra på extentions men inte på att klippa. Jag gick till en annan för flera år sen men de verkar ha försvunnit..? Var går alla black beauties här i Sthlm? Nån som vet? Skulle vara så kul att förnya sig lite. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>