Helt plötsligt!

För ungefär sex minuter sen stod jag i hallen och var på väg att sätta på mig dojorna för att gå ner och hämta ut ett paket som kommit, så hörde jag ett ljud från vardagsrummet och var tvungen att gå dit och titta.

Baam. Total kaos! Det blåser om möjligt ännu mer nu och dessutom snö på det. Aldrig att jag går ut.

Så jag kurade ihop på soffan istället.

Fast jag är väldigt nyfiken på paketet plus att jag ju verkligen borde röra lite på mig idag. Kanske ska bylsa på mig och traska ner ändå. Jo men det gör jag nog. Ok. Hej.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>