I’m so ready for our Staycation!

Håret är tvättat, väskan packad och bubblorna ligger på kylning. Såå redo för vår staycation imorgon. Ska bli så jävla härligt!

Jag och syrran träffas typ aldrig och pratar sällan i telefon så att få 24h bara hon och jag är värsta lyxen. Ser sjukt mycket fram emot att fluffa ner mig i en skön hotellsäng och sen moffa i mig frukostbuffen på söndag. Sen ska vi ligga i sängen och slappa hela dan. Love it!

Ska fixa mina naglar imorgon igen. De växer som ogräs nu av nån anledning så mitt shellack är bara snyggt nån vecka.

Det håller bra, men utväxten är ju bedrövlig! Skulle egentligen ha bjudit syrran på det också, men hon hinner inte in till stan i tid så det får vi ta en annan gång. ☺️

Tror att jag ska försöka gå upp i tid imorgon så jag hinner träna. Det skulle vara väldigt skönt.

En annan sak. Jag är besatt av ljudböcker, lyssnar 24/7, men jag kan ju bara lyssna på de Katarina Ewerlöf läser vilket gör att jag inte går efter titlar utan efter henne. Har upptäckt Nora Roberts ganska nyligen.

ch de är alltid jättelånga, så man har att göra i några dagar. Lyssnar när jag städar, tränar, promenerar, sitter på bussen och jag sätter alltid på när jag ska sova. Bokmärket och ställer sovtimer’n och så somnar jag till boken. Så underbart!

Nu måste jag föna håret. Topp tre värsta saker jag vet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>