Boa.

Ja men Hej vad tiden går! Vaknade ganska tidigt av mig själv vilket var tur eftersom min kompis Macke skulle komma förbi med kavajen som lämnades kvar hemma hos honom på juldan. (Syrran)

Fick slänga på mig nåt som låg nära och springa ner och möta upp honom.

Han ville ju såklart snacka en stund, så grannarna fick se mig från en av mina sämre sidor när jag stod där halvnaken. ☺️

”Fan va tunn du har blivit!” Utbrast Macke när han såg mig. Jiiiihaaa, utbrast jag! Även AnnaAnna sa det i lördags. Heja mig! Mitt arbete ger avkastning. Blir ännu mer peppad på de sista tre nu. Kämpa.

Sen har jag spenderat förmiddagen med att maila, göra två online-tester, ett på engelska och ett personlighetstest, grejade båda (såklart) och suttit i telefon och försökt få tag i folk.

Sen hoppade jag i mjukiskläderna och drog ner till ICA och Boa. (farmor kallar Systembolaget för Boa. Hur bra ord?!) Köpte allt jag behöver för imorgon när vi checkar in på Haymarket. Jag har ju tänkt att vi ska ha lite mys på rummet, förlåt, i suiten 😉 innan vi går ut så lite snacks och annat plock har jag styrt upp. Och bubblor. Den ena flarran lämnar jag in i repan på fm så att de kan ställa upp den och göra lite fint tills vi checkar in sen och resten roddar jag med när jag är på plats.

Dagens måltid. Isterband (oh my va gott!!) med avvo, keso, rödbetor och några nötter. Mums! Toby snackade om isterband igår och då blev jag så sugen. Typ godaste som finns.

Nu ska jag tvätta håret och sen slänga in en maskin tvätt. Och packa och förbereda inför morgondagen.

Hej på en stund!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>