Here we go AGAIN!!

Sajten har legat nere idag så det är inte jag som har struntat i er. ☺️

Mitt ”morgon-inlägg” ligger fortfarande i utkast. Störande.

Jag var uppe tidigt idag eftersom jag skulle hinna med att både träna, tvätta och städa innan lunch för jag hade en vinlunch bokad med Toby.

Dock var jag inte på gymet förrän strax efter tio och tvättstugan bokade jag av så jag skulle hinna. Well. Lilla prinsessan på ärten har fortfarande inte ringt tillbaka. 😂 Han är flygvärdinna precis som jag och när man väl är hemma och lägger sig i sin egna säng, så sover man. Speciellt under vintersäsongen när man flyger mellan tidszonerna. Så det blev ingen vinlunch idag. Och det blir nog inget häng överhuvudtaget idag för imorgon flyger han till Maldiverna eller vad det var. Ja ja.

Köpte ju ett par nya byxor häromdagen. Osäker på om jag gillar dem.. är de lite korta kanske?

På fötterna har jag The Vacay från Blankens. De är ju ett par sommarpjuck men de ramlade ur garderoben så jag satte på mig dem. ☺️ Snygga och sköna!

De här rosa fantastiska paketet landade i lådan idag.

Men hur fint?! Rosa och glittrigt.

Inuti låg de här.

Så fina! Har de i andra färger också. Älskar dem! De blir fina i sommar med alla bikinis och sommarklänningar. ☺️

Sitter på golvet och skriver.

Sitter ofta på golvet. Brukar äta på hallmattan, det är min bästa golvsittar-plats. Har alltid gillat det. För hundra år sen när jag och min bästis bodde ihop satt vi alltid på köksgolvet och åt och hängde på golvet i hallen. Sjukt, men mysigt. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>