All set.

Nu börjar pusselbitarna falla på plats. Jag håller ju på att planera mitt år med jobb osv och jag tror att jag landat i nåt bra nu. På pappret i alla fall.

Jag är en ganska rastlös person så att jobba med en och samma sak dag in och dag ut, det passar inte mig. Inte heller måndag till fredag business hours. Jag tröttnar väldigt snabbt och vill göra nya saker och jag gillar att ha friheten att kunna styra över min egen tid och det är inte alltid så lätt att få till.

Innerst inne så har jag hela tiden känt vad det är jag vill göra, men det har tagit tid att inse det och sen få önskan i huvudet till att faktiskt bli något genomförbart i verkligheten. Nu är jag där och det är underbart skönt!

Jag har fått flera bra erbjudanden som jag valt mellan. Alla har varit bra, men man måste ju välja och efter att ha vänt och vridit, vägt för och emot, så har jag hittat rätt. Tror jag skrev det nångång förut att min magkänsla brukar leda mig rätt och återigen har jag följt den och därför är jag säker på att det här är rätt.

Jag har dessutom garderat upp mig så att om det här nu av nån anledning inte skulle landa, så har jag en plan B. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>