Fick en riktig smäll idag

Jävlar vilken käftsmäll det var hos psykologen idag. Jag var helt oförberedd på att jag skulle reagera så starkt, men han har den effekten på mig, jag vågar liksom släppa garden inne hos honom och då fullkomligt forsar allt ur mig. Känslor som jag gått och hållit på i närmare 20 år. Det är befriande, helande och härligt, men samtidigt skitläskigt, jobbigt och tungt. Längesen jag grät så mycket faktiskt.

Nu känner jag mig helt dränerad. Som en urvriden disktrasa. Efter förra gången tog det tre dagar att bearbeta och gå vidare. Hoppas det går snabbare den här gången.

Dagens måltid.

Kyckling, vattenkastanjer, minimajs, broccoli, lök, vitlök, jordnötter, cashew och så kokosmjölk och kryddor. Åt det med en bladning av sjögräsnudlar och hyvlad zucchini.

Och så sprinklade jag kokoschips över. Så sjukt gott!

Gjorde en riktigt stor gryta så jag kan frysa in och äta igen. Är ju all in nu på tonfisk och kyckling. Endast. Protein protein protein.

Nu har det gått ett par timmar sen jag på mejade det här inlägget. Det ringde så jag har legat och snackat skit med min bästis Toby.

Nu måste jag duscha. Gjorde inte det i morse, så gräsligt tidigt så jag klev i princip bara i kläderna och drog. Jag duschar iofs alltid innan jag går och lägger mig. Känns äckligt annars.

Älskar mitt sovrum f.ö. Tapetserade väggen för bara nån månad sen, själv (!!) och det blev riktigt bra tycker jag. Mer ombonat. Älskar hela lägenheten faktiskt. Mer nu än nånsin.

Flyttade in första gången 2001, så det har ju blivit några år. Jag har inte bott här hela tiden, men i perioder och nu är första gången som jag verkligen känner mig som hemma här. Underbart.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>