Kan Spotlife-supporten tänka sig att svara på mina mail?!!

Återigen krånglar det och jag verkar bara kunna ladda upp vissa bilder. Nu är jag nära bristningsgränsen och funderar på att se mig om efter en ny portal där allt fungerar. Sorry!! Jag gör verkligen allt jag kan för att komma i kontakt med någon som kan hjälpa mig, men jag tycks vara lågprioriterad. Trist.

God kväll mina vänner.

När jag gick från gymet idag bestämde jag mig för att gå raka vägen hem, duscha, äta och sen lägga mig på soffan. Och det gjorde jag. TiVo hade spelat in en dokumentär om Heth Ledger.

Den var såå bra! Har ni inte sett den så gör det. Den gick på SVT så kanske finns på play.

Man älskar ju att få presenter.

Dessa landade i lådan idag. Perfekt eftersom jag varit på jakt efter pann/svettband att ha när jag tränar. Och vilka härliga färger!

Väldigt matchigt till mina träningsbrallor jag hade idag.

Jag gillar inte att gymma när det är en massa andra människor i gymet, vill helst vara helt ensam så nu försöker jag lista ut vilken tid det är minst folk där. På mitt förra gym var det kl 14, då var ha helt själv. Det kom in en farbror typ kvart över, gick 7 minuter på bandet iklädd jeans och sandaler och sen gick han igen. Underbart!

Min kropp svarar oerhört snabbt på träning. Förbränningen är på max så nu är jag jättehungrig. Svårt att äta nåt så här på kvällen som mättar men ändå är lätt.

Fan, nu trasslar det med bilderna igen. Jävla skit. Och supporten har fortfarande inte återkommit. Fuck.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>