Så här firar jag Nyår!

Det blir inget nyårsfirande för mig i år. Det sa jag kanske? Och det är inte för att jag är sjuk, utan för att jag helt enkelt inte gillar nyår. Det är så överreklamerat och hajpat. Man ska ha den perfekta festen, perfekta klänningen, man ska hänga med ”rätt” folk. Osv. Tröttsamt. Ett år, 2013 såg jag när jag letade gamla bilder, firade vi stort. Då var vi på en riktigt uppstyrd fest med femrätters, bubblor, fyrverkerier, vickning etc. Det var dessutom mask-tema så jag sprang runt på själva nyårsafton och letade.

Så här blev det! Jag gjorde succé. Ha ha. En riktigt kul kväll faktiskt.

Nåt år eller två efter jobbade jag på akuten som jag gjort flera gånger.

Gladare än så här blev det inte då. ☺️

Och i år, precis som så många gånger förr, ligger jag nedbäddad på soffan framför tvn i min ensamhet och njuter som bara den! Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera den här kvällen på. Ja det skulle vara om jag mådde lite bättre då men annars är allt perfekt. Kommer kanske inte ens laga nån mat.

Hoppas ni får en fantastisk kväll var ni är är och ska göra!

Gott slut och Gott nytt!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>