Örnen har landat!

Ha ha ha ha. Jag ÄLSKAR mitt lax-te. På riktigt älskar. Befrielsen man känner när det drar igång. Känslan av att bli av med månader av dött rött kött, seg ost, nån gammal räka och diverse annat mojs som ligger och skvalpar i tarmarna. Man känner sig fri och typ helad.

Än är det inte över såklart, men första lasset är levererat. Man fattar inte hur mycket som får plats i sin lilla mage, men tänker man på att man har ca 12 meter tunntarm och sen 3 meter tjocktarm, så inser man ju att det finns plats för en del. Och nu är jag snart ren från A till Ö, så att säga. Love it! Man bör dock inte göra det för ofta. Man bajsar ju ut alla bra bakterier och sånt också, men typ två gånger per år borde vara ok.

Av förklarliga skäl kan jag ju inte lämna hemmet idag. ☺️ Det här kan ta sina timmar, så jag fortsätter mitt filmmaraton från igår. Man vill gärna vara nära en toalett, om man säger så. 😉

Såg bl.a. både The Fifth Estate och Snowden igår. De hör ihop kan man säga, eller handlar ju i alla fall om samma saker och jävlar va bra de var!

Det slog mig nyss att det är nyårsafton idag. Det kommer bli ett skådespel här utanför på tolvslaget. Jag ser ju ända till Mariannelund här uppifrån. ☺️

En annan sak. Jag ställde mig på vågen. Blundade eftersom jag inte ville se eländet, men jag har inte gått upp ett endaste litet gram i jul. Jag har gått ner nästan två kg. Yeay! Och efter idag har jag väl tappat ytterligare.

Snygg är man inte när man hasar omkring, men vem bryr sig. Bjuckar på den!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>