Bränn pengarna på sprit. Då blir det glatt!

Herregud vad jag njuter av den här kvällen!!

Jag scrollar flödena och ser alla överstylade bord med ”perfekta” dukningar, (bara för Instagram såklart) bubbliga drycker, glada miner i stora sällskap, humrar, ostron och Gud vet vad. Och det enda jag tänker är att jag är så jävla glad över att vara exakt där jag är nu. Hemma.

Ok, ser ut som en spya, men det var faktiskt magiskt gott. Tänkte att jag ändå var värd en liten nyårsmiddag. Underbart saftig kyckling som jag körde i ugnen. En citron och vitvinssås som fick reducera till perfektion. Rostade jordnötter och kokosflarn och sojabönor kokta al dente. Mm mm mmm! Och så ett lite glas iskallt vin till det. 👌🏾

Nu har jag duschat, satt på mig rena kläder (ja men det var ett par dar sen) sprutat på mig lite parfym, tänt ljus och knäppt på ännu en film. Den slutar väl vid tolvbläcket så då kan jag kliva ut på balkongen och beskåda dårarna som bränner av tusenlappar. Inget fan av fyrverkerier. Varför liksom. Dyrt, miljöförstörande, livsfarligt (ni vill inte veta vad jag sett på akuten) taskigt mot barn, djur… ja listan kan göras lång. Köp sprit för pengarna i stället! Så jävla mycket gladare. ☺️

Ok. Då vet ni hur jag har det. Tipp topp. Jag lär ju klicka in efter tolvslaget också. Hepp.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>