Som ett brev på posten

Inte helt otippat så vaknade jag dunderförkyld idag. Feber, frossa, ont i huvudet och halsen. Helt klart kroppen som sparkar bakut efter julens festande. Jag knatade ju dessutom runt barbent på juldagsnatten, om det nu påverkar, så I had it comin’, om man säger så. Snackade med syrran igår också och Märta är sjuk och hon och jag både pussades, delade vattenflaska etc så ja, det var väntat.

Så idag blir det till att ligga nerbäddad på soffan med te och raggisar. Upptäckte just fyra nya filmkanaler utöver C More som jag hittade häromdagen så det lär inte gå nån nöd på mig. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>