Rövåret 2017.

Ska jag precis som alla andra sammanfatta året? Ok.

2017 började med att jag spenderade nyår i Thailand för jag jobbade som flygvärdinna då och hade stopp där. Helt ok. Dessutom tillsammans med min bästa vän, så det var perfekt. Dock blev det mitt sista stopp för säsongen eftersom jag sen blev sjukskriven pga en skada i armen. Trist. Men inget ont som inte har något gott med sig, eller hur.

Jag kom helt otippat in på en utbildning som jag hade glömt att jag ens sökt och det passade ju perfekt att plugga när jag ändå inte kunde jobba. Och i plugget träffade jag en kille som jag trodde var Mr Right. Ha ha, så typiskt mig att kasta mig ut och in i en relation där man går all in. Skippa dejtandet och lära-känna-fasen och flytta ihop direkt. Kan det bli annat än kaos? Vi hängde dock ihop tills för bara ett par månader sen, men det var alldeles för länge.

Sommaren försvann i ett nafs och jag vet faktiskt inte vad vi gjorde av den. Sen kom hösten och plugget började igen. Ganska snabbt kände jag att utbildningen inte var för mig, men jag bestämde mig ändå för att köra på. Året ut i alla fall. Ja men sen kraschade jag ju och sjönk ner i ett svart hål där jag skvalpade runt tills alldeles nyss. Jag har lyckats ta mig upp med hjälp av piller och psykolog. Bästa jag gjort! Båda två. Pillren eftersom de hjälper mig att inte få ångest och deppa och psykologen för att han hjälper mig att ta tag i alla demoner från förr som jag släpat runt på. Det vore ju sannerligen skönt att bli av med dem en gång för alla.

Ja men nu har det varit jul och den var ju varit perfekt och nyår kommer också vara perfekt och sen börjar det om. Fast (som jag tror att jag redan skrivit) så är nyår på hösten för mig. Efter sommar och semester när en ny termin börjar. Då har man tankat energi och är redo för nya tag. I januari vill man ju bara ligga under ett täcke och stanna där tills våren kommer. Eller dra till solen och lata sig.

Rätt meningslöst år så här i backspegeln. Men man lär sig alltid av allt i livet så jag har nog fått med mig en hel del bra saker som jag kan ha användning för i livet. Tex. Drick inte champagne. Man (läs jag) blir dum i huvudet av det. Ha ha.

Ok. Väldigt dålig summering, men det var ju ett mellan-år också.

Gott nytt år! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>