Dags att laxera. Stopp i rören!!

Man är ju inte speciellt kaxig när man har feber. Hua.

Jag har legat på soffan och sovit av och till hela dan. Svettas, fryser och snörvlar. Tur att jag inte ska fira nåt nyår imorgon.

Tröstar mig med Dumleklubbor. När åt man det senast liksom. Haha. Agnes ville ha det sist hon var här sen blev påsen kvar.

Nu har jag kokat te och slagit på en Johan Falk-film. Har visserligen sett den, men det gör inget. Jag lär ju somna om snart ändå. ☺️

Nåt otrevligt. Jag är förstoppad. Vidrigt. Har börjat med en ny medicin som har det som biverkning.

Tror jag ska ta en kopp av mitt laxerings-te som jag köpte i Mexico. Det blir ett jävla drag av det. Ha ha! Jag köpte det för att använda det istället för tarmsköljning, för att liksom rensa ur systemet, men det lär ju funka lika bra nu. Återkommer om det. 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>