Where are You?!

Sjusovarfamiljen sov tydligen till strax efter elva idag. Hehe. Så skönt.

Kaffe och en äggknäckis på Katrins grymma knäckebröd till frukost. Kan inte leva utan det.

Idag ska jag fixa naglarna, betala räkningar, beställa från mat.se, städa, fixa tvätten, bära upp julen på vinden och lite annat krafs som måste göras. Kanske drar en pw också om jag hinner innan det blir mörkt.

Det är ingen skönhet som hasar runt här nu. ☺️

Hade tänkt gå ner till gymet men jag är fortfarande hes och har ont i halsen så det är nog ingen bra idé.

Var faan är snön undrar jag? Plusgrader och barmark. Vi har snackat om att dra till Åre i typ februari/mars och det känns väldigt lockande nu. Snö, skidor, after-ski och häng med fina vänner. Låter grymt just nu.

Ok. Nu måste jag hoppa in i duschen. Hörs senare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>