Smider planer för 2018

Naglarna är fixade!

Valde svart den här gången. Och det var som jag misstänkte, O.P.I-lacket var inget för mig.

Nu är de glansiga och fina, precis som jag vill ha dem!

Var korkad nog att skippa frukosten i morse så jag blev akut hungrig nu och slog till på en Spicy Tuna på Joe & The Juice. Godaste som finns! Ska ju träna i em så då bränner jag bort carbsen. 😉

Nu fick jag precis ett spännande samtal från Polen. Ha ha, det har väl aldrig hänt att nån ringt därifrån förut. Ska ha ett SKYPE-möte med dem imorgon. Mmmm, visst sörni, (hur skriver man ens det ordet) planerna för tjugoarton börjar ta form. Vill ju inte jinxa så jag berättar mer sen.

När man smygfotoar en selfie. En tagning och så får det vara bra sen. :-)

Ok. Nu en sväng in på Åhléns och sen BR och Teknikmagasinet. Julklappar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>