Klappar, kaos och nytt från M.A.C

God kväll i stugorna! Hoppas ni har det bra.

Själv sitter jag på hallgolvet med datorn i knät.

Har haft lite paketinslagning. De första klapparna är klara!

Lilla Agnes som ju älskar smink, får ett eget kit med lipgloss, skuggor, några ”penslar” och en glittrig necessär. Hon kommer älska det!

I syrrans första paket ligger en halsduk som hon önskat sig. Den andra fixar jag imorgon. Märta ska få en selfie-pinne och en drönare. Ha ha, ja men det är vad hon önskar sig.

Efter min snabblunch blev det Fältan igen. Och sen in på m.a.c på Åhléns Östermalmstorg för make.

Under uppbyggnad. Kolla blicken. Ha!

Ser ju vettskrämd ut! :-)

Kom hem med ännu ett litet kit med nytt smink.

Så underbart!

Sen drog jag hem och bytte om innan jag skulle iväg igen.

Skinnbrallorna jag köpte.

Som visade sig vara alldeles för stora, så de ska jag ge till syrran. Köpte ett par nya till mig själv i rätt storlek. :-)

Ser ni, va fin min hud ser ut? Sååå mycket bättre än sist! Obs! Har ingen mascara, därför ser ögonen lite trötta ut och brynen ska jag fixa imorgon.

Jag var upp på vinden nyss.

Ångesten att se mitt förråd. Från golv till tak, knökfullt med skit. Eller ja, det är mest kläder, väskor och skor faktiskt, men ändå. Det går ju inte att komma in ens. Och att veta vad som ligger där längst bak, omöjligt! Väldigt svårt att fatta att det var helt tomt och rensat där för ett år sen. Jag är sjuk i huvudet.

Nu ska jag se om jag kan få till nån middag. Inte alls hungrig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>