Lämnad vid altaret.

Jaha, här sitter jag och väntar….

På att… den kille jag träffar just nu, ska behaga dyka upp. Han skulle bara ”vila en stund” sa han klockan sexton. Ha ha ha! Vi hörs imorgon, sa jag men han var så säker så. Han skulle absolut bara blunda en stund. Well. Det brukar ju funka sådär och är man dessutom bakis så sover man ju som en död och man sommar på dan. Blir alltså söndagsmys i min ensamhet ikväll. Gör inte så mycket faktiskt. Jag får bestämma över fjärren. Always look on the bright side of life, right! :-)

Jag bränner så väldigt mycket ljus nu. Går åt ungefär fyrtio per kväll. Blir att ta en tur till det stora varuhuset snart igen. Det är mycket vinter och mörker kvar.

Fick precis ett text av pappa. Julklappslottningen är klar. Jag och syrran ska köpa till varandra. Perfekt! Vet nog redan vad jag ska ge henne.

Hur går det för mina nymanikurerade naglar tycker ni? Sjukt ju. Jag gjorde dem i onsdags och vad har vi idag, söndag. Fyra dagar klarade de. Tror dock att det beror på att de använde ett annat märke på lacket. Har fått veta av en kompis som gör naglar att Shellack är det enda märket som funkar. Den här röda var från O.P.I och det var ju direkt värdelöst. De har garanti på det stället jag går till så efter psykologen imorgon bitti ska jag gå dit och visa upp spillrorna. :-)

Se där ja! Vem ringde nu då. ”Öhhh, jag sov visst lite längre. Ska bara duscha så kommer jag sen.” Bättre sent än aldrig. Hehe.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>