Igår, idag och Nyår

Sorry för radiotystnad. Jag var ute igår och glömde iPhonen hemma. Händer det ens? Därför har jag inte en endaste liten bild från igår. Drog hemifrån redan vid tre. Aja. Bara för att det inte finns dokumenterat så betyder det ju inte att det inte har hänt. Kul ändå att vara utan lur en kväll. Väldigt mycket mer fokad på att bara ha roligt. Kanske ska göra det till en vana. :-) Riktigt bra kväll igår!

Bakis idag såklart. Var väl hemma vid nollfem skulle jag tro. Jodå, än kan tanten. :-) Fast det känns.

Trots det tog jag mig ut på en prommis i det fina vädret. Så skönt att få luft och att se solen!

Det gör fan underverk för både kropp och själ.

Nu skådar jag detta utanför mina fönster. Men hur ljuvligt?!

The sky is on fire! Man ser allt här uppifrån. Har haft nyårsbaluns här några gånger och fyrverkerierna då är inget skämt. Fick faktiskt frågan om jag kunde styra nyår i år också. Orkar man?

Krupit upp i soffan med en kopp te och Netflix. Fryser och har lite ont i halsen, (kan ju iofs vara sviter från igår) så i eftermiddag blir det nog inte många knop.

Snygg är man ju inte, men det bjuckar jag på! 😉

Njuter av att det är söndag och att jag ändå mår rätt bra. Psyket, alltså. Känner mig stark idag.

Kul f.ö att se att ni ökar i antal. Heja er! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>