Livet, ändå.

Fan. Idag har jag inte alls känt mig på topp. Ångest och nedstämd. Jag vet inte alls vad det beror på. Livet, troligtvis. Har ju tagit en del beslut de senaste dagarna och det har väl sjunkit in nu och då börjar tankarna snurra. Har jag gjort rätt? Kommer det lösa sig? Blir det bra? Jag veet ju att det kommer bli bra, men det är alltid lite oroligt innan allt landar.

Det bästa för mig när jag mår så här är att bara låta det vara så. Acceptera att det är tungt och typ sova bort det. Börjar jag grubbla och försöker lösa nåt blir det bara värre. Så jag har tryckt i mig några milda ångestdämpande som jag fått av min doktor och sovit mest hela dan. Väldigt skönt. Det känns aningens bättre nu. Missade dock mitt spinningpass som jag hade inbokat, men får träna dubbelt imorgon istället. :-)

Nu ska jag göra mig en Varma Koppen. Det få bli dagens måltid.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>