Oväntad kväll.

Ja här ligger jag.

Har snackat i telefon hela kvällen. Det var väl inte riktigt planen, men så blir det ibland.

Man hinner ju inte träffa alla vänner så då får det bli telefon istället. Bättre det än inget. Det är trist att alla har så mycket hela tiden så man inte får ihop att ses. Måste bli bättre på det. Kanske ett nyårslöfte. Träffa vännerna oftare.

Har lite ont i magen. Började snusa i somras (efter att varken rökt eller snusat på tre år!) och jag har nog snusat lite för mycket idag. Kan lätt få lite magkatarr och då är ju inte snus det bästa direkt. Men jag kan inte sluta nu. Måste ner de sista kilona först. 😉 Kämpar som faan nu men det går trögt. Känns som att vågen fastnat. Det diffar på nåt gram från dag till dag både upp och ner och det var ju inte enligt plan. Så jag får steppa upp nu. Speciellt inför julen. Herregud så man äter då. Vad är det, två veckor kvar. A men tre kg måste jag i alla fall fixa. Får väl svälta mig om inte annat. 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>