NYTT NYTT NYTT!

God eftermiddag alla fina! Hoppas ni har en bra dag.

Jag har precis kommit hem efter att ha flängt runt på stan.

Hade en lång lista som jag betat av.

Bland annat har jag fixat naglarna.

Den här gången blev det rött. Tycker inte att jag passar i rött, men tjejen som satt bredvid mig gjorde sina i den här färgen och jag tyckte att det var så snyggt så jag var tvungen att testa. Vad tycker ni? Jag blev faktiskt nöjd.

På vägen hem plockade jag upp ett paket som kommit från Blankens.

Eller det var faktiskt två paket. Först, underbara The Aspen. Livets sko!

Så snygga, sköna, fluffiga och fantastiska.

Jag älskar dem! Bästa vinterskon om ni frågar mig. Sen fick jag även The Vaycay

En nätt, snygg och klassisk sandal som man både kan ha till vardag och fest.

Snygga och välgjorda. Kommer användas flitigt i sommar!

Här är några av de produkter jag köpte på Bobbi Brown. Härligt med nytt smink och kunna rensa ur och slänga allt gammal

Tvättade alla mina penslar igår också. Man vill ju liksom börja om på ny kula. Den lilla ”krattan” som ligger högst upp till vänster snodde jag från tjejernas lekrum. Har använt den till ögonbrynen. Nu hittade jag dock min gamla, så jag kan lägga tillbaka ”krattan”. Ha ha! Tror inte att de har saknat den. :-)

Nu ska jag tvätta och sen gå ner och träna. Vi hörs senare ikväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>