Nya fynd!

Hann aldrig in på HM idag, men köpte två andra jackor. :-)

Den här. Som jag ska ha till och från gymet. Jag vill inte använda min vanliga jacka eftersom den kommer att bli svettig och äcklig. Den här är supertunn, men ändå varm och såå mjuk och härlig. Och nån som är mjuk…

Tadaa! En ny päls! Hur härlig?! Den sitter som en smäck och är exakt vad jag har letat efter. Den blir perfekt för alla utekvällar, middagar och annat festligt som kommer framöver. Ja till vardags också förstås. Älskar den!

Och så en ny träningsväska. Perfekt! Jag har använt en gammal dunväska från Diesel som jag fick av pappa nån gång tidigt 90-tal så det var verkligen på tiden. Ha ha.

Sen var jag inne på Bobbi Brown och blev sminkad. (Nu ser det lite flottigt ut för jag svettades som en gris när jag släpade alla kassar upp för berget) Men det blev jättesnyggt! Köpte med mig ett litet kit som jag visar er imorgon.

Nu ska jag städa! Gör annars det på torsdagar, men det ser ut som att en bomb har briserat här så jag måste. Jag älskar att städa så det gör mig inget.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>